Ahh denna härliga Bandy

En vecka har flygit förbi och på torsdagens träning så blev vi bara två som åkte dem enkla 15 milen till västervik för att denna gång ta sig an Giro d'italia, spinning såklart.
Den skäggige stretade på mycket bra och erkände efteråt att han nu denna gång kunde ta kontroll på växlarna och på så sätt kunde lägga på lite mer i uppförsbackarna..
Termosen och Xperten fick förhinder då dom hade bokat tid hos Doktorn för att kolla upp hjärnbristen eller va det va, ?Järnbrist?.. jaja

Stresset och den skäggige fick uppleva årets första snöstorm på hemvägen och den va inte nådig, den gjorde även så Stresset blev helt till sig av stress då han med all sannolikhet skulle komma försent till jobbet och det gjorde han med. 
Vi såg även den största älgen som vi nånsin sett, fyra brandmän stod och skulle dra upp ASET på en vagn och den rörde sig inte ens en millimeter. Tungt!

Lördagen denna helg kommer ägnas åt att besöka Vetlanda för en match Skirö/Nävelsjö.
Truppen är lite skakad efter en del sjukskrivningar och skadekänningar så hur laget kommer att formas vet nog bara Mr Fimp.
Matchen är av betyande karaktär då vi senare även kommer möta varandra i serien, så en seger här kan ge ett litet psykadeliskt övertag.

Antar att det bjuds på kaffe i bilen imorgon och att Xperten troligtvis har spelat på tipset, och som vanligt lagt en krona eller två på Växjö. Kan även bli lite upptaggning med hjälp av Håkan "Nybro" Lönngren!

Höres framöver

Avdelningen för allmänt bilresande. 

Kommentarer
Postat av: Cissi

Hur är det med dig idag? :)

2010-10-23 @ 06:24:23
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Cissi

Superkul att du ville vara med i dagens blogg! Jag utser vinnaren imorgon, nu måste jag sova efter ett högskoleprov som inte gick så superbra, haha! ;)

2010-10-23 @ 19:44:23
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: hundratolvan

jodå vi mår bra cissi, hur är det själv?:)

ja självklart hoppas du väljer med omsorg, det är inte hela världen cissi det vet du godnatt mvh hundratolvan;)

2010-10-23 @ 20:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0