grabbarna i laget...go go go go.

solorider på solorider kan ju kvitta, om man inte e putte johansson (världens bästa 86) förstås. lite mer kyla på högerhalven å en mer rörlig högermittfältare så kanske d kan gå vägen. starka genomträngande åkningar av våra snorsnabba forwards.

"Männen" i hundratolvan e inte ens i närheten av den smootha, sköna och ödmjuka hallon som annars råder i hondan. med en nedrans dyster inställning mellan termosen å stresset sätter press på nästa färd mot en spegelblank is. den mest gyllene händelsen inträffade när stresset skrek "två minuter har ni på er". in springer vi på favvomacken för att mötas av en änglalik gestalt som både delade ut gratis
bulle till termosen och även plåstrade om skäggiga charmörens finger. Fingret som fick sig en törn av xpertens skridsko när han skulle slänga in sin hederliga ikea bag i bilen!
Solorider på solorider kan ju kvitta, om man inte e putte johansson (världens bästa 86) förstås. Lite mer kyla på högerhalven å en mer rörlig högermittfältare så kanske d kan gå vägen. Starka genomträngande åkningar av våra snorsnabba forwards.

"Männen" i hundratolvan e inte ens i närheten av den smootha, sköna och ödmjuka hallon som annars råder i hondan. Med en nedrans dyster inställning mellan termosen å stresset sätter press på nästa färd mot en spegelblank is. Den mest gyllene händelsen inträffade när stresset skrek "två minuter har ni på er". In springer vi på favvomacken för att mötas av en änglalik gestalt som både delade ut gratis bulle till termosen och även plåstrade om skäggiga charmörens finger. Fingret som fick sig en törn av xpertens skridsko när han skulle slänga in sin hederliga ikea bag i bilen!

Kommentarer
Postat av: Stresset

Får ta tillfället i akt och be om ursäkt till "termosen" för mitt humör. Jag kunde inte tygla mej själv. Gled iväg lite långt. Förlåt termosen. Förlåt.

2010-10-27 @ 01:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0