Nu är vi igång!

Hjärtligt välkomna ska ni vara gamla som unga, lätta som tunga till våran blogg. Här kommer det att diskuteras, informeras, dissekeras, visiteras och prepareras inför vinterns dimmor. Och med det sagt inleds stenansiktet och det blodiga allvaret.


Dagen är måndag och veckans första dag, på agendad stod spinning, eller som det på ren svenska heter, cykling. Ett tung, mustigt, svettigt, maskulint pass med en emottalande faktor, instruktören var kvinnlig och kanske inte i sin allra bästa form eftersom ”steken” slog henne med hästlängder. Efteråt får vi ett par ord med just ”steken” då han påpekar att frisyren fick stå åt sidan för dagens hårda jobb, vilket märktes då man inte längre kunde skymta något bakåtslickat  glänsande hår.


För våran egen del ska sägas att dagens cyklist i vårat gäng var, trots allt ”näcken” med en härlig utstyrsel snarlik en tour de france deltagare och en bra fighting spirit (dock ej dopad).


Som en avrundning  ska vi dyka lite djupare inpå bloggens aktörer. Först ut, till vänster i baksätet finner vi ”termosen” som dricker kaffe till vardags och förser bilen med kaffe numera vanligt vis Zoega Forza. Till höger i baksätet som en hjälpande hand till sin granne finner vi ”experten” med kraftiga tekniska kunskaper och på fritiden leker han med sin iphone. Nu avancerar vi fram till fordonets pappor, och först ut förar eller passagerar sätet, den ”skäggiga charmören” med ett kraftigt välvårdat skägg och en charmig livstil och på sin fritid odlar han skägg så vitt vi vet. Vid hans sida förare eller passagerare ”stresset” som drar i alla trådar gällande alla tidspassningar. Och passas inte tider så får du veta hut. På fritiden stressar han vanligtvis.


Avslutningsvis på detta första blogginlägget så vill vi hälsa alla välkomna åter och vi hoppas att kunna få många återbesök av just dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0