Torsdag

Då var det torsdag och lite smått pirrigt och nervöst inför kvällens fotografering, någon hade kanske en bad hair day och någon hade inte längre skägg, ja det var lite spänd stämning denna torsdag. Men som tur var fanns det i alla fall gott om kaffe och det bidrog med en stund njutning i alla fall.

Det hela började redan vid upphämtningen av ”termosen” och ”experten” då  det är lite skojjig och förväntansfylld stämningen då man äntligen ska få träffa resten av gänget så möts de av en främling i deras ögon, ”skäggiga charmören” stiger ur bilen för att byta skor men tänker grabbarna vad har hänt, jo han hade rakat sig. En liten chockerande nervös darr spred sig i deras kroppar, hur ska han nu vara så charmig  utan skägget?  Den frågan bubblade inombords hela resan, men ju längre det gick så blev det allt klarare, det sitter inte i skägget! Han är ju lika charmig när han är rakad gick det upp för hela bilen.

Men det lugnet höll inte i sig länge, eftersom vi hade lite problem med tidsschemat så var det lite stressigt hela vägen för att hinna i tid till plåtningen och det satte sina spår, framför allt i ni vet vem, just det ”stresset” det blev helt enkelt en obekväm resa, inte njutbar, ”stresset” som redan vid start fick klart för sig att han hade missat ett kanon tips på oddset och tänk er själva, pressat tidschema och en le ”stresset” oj oj oj.

Träningen som följde var okej det var enbart spel och smällde på bra då alla andra i laget även dom verkade vara chockade över rakningen på ”skäggiga charmören” för det var nonchalant och spänd stämning även där.

Vi var snabba i duschen och in i bilen för att bara komma ifrån eländet men efter en liten bit på vägen blev vi lite lea på oss själva och den dåliga stämningen så då skrev vi det här och tänkte att så här går det inte ha det nu får vi rycka upp oss och det gjorde vi.

Mvh hundratolvan

 

Ps. "termosen" vill veta en gång för alla om bilen bara driver med honom och hans psyke angående en investering eller om det blir en investering


Kommentarer
Postat av: stresset

va sköna vi är.. heja bynn!

2010-10-15 @ 02:27:45
Postat av: stresset

va sköna vi är.. heja bynn

2010-10-15 @ 02:28:22
Postat av: termosen

experten har gjort ett bra jobb

2010-10-15 @ 19:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0